Ulla Lauridsens blog

Se min smukke lektørudtalelse

Posted in Uncategorized by Ulla Lauridsen on 15. oktober 2014

Forlæggeren har sendt mig lektørudtalelsen:

Lauridsen, Ulla Lær dit ordblinde barn at læse (2014) – BOG

Anvendelse/målgruppe/niveau: Bogen henvender sig først og fremmest til forældre til børn, der er ordblinde. På forsiden foto af sønnen Erik, som bogen handler om.

Beskrivelse: Ulla Lauridsen har her skrevet en enkel brugsbog. Der er en beretning om, hvorfor de valgte at tage Erik hjem om og undervise ham der, men det vigtigste er helt sikkert den praktiske beskrivelse af processen, materialerne, og metoderne. Sproget er præcist og velformuleret. Selvom bogen er baseret på hjemmeundervisning, er der også ting, der kan bruges af dyslektikere, der ikke hjemmeundervises. Bagerst litteraturliste og linkliste.

Sammenligning: Der er efterhånden en del om hjemmeundervisning, selvom der ikke er meget på dansk. Forfatteren fremhæver selv den engelske The well-trained mind af Susan Wise Bauer.

Samlet konklusion: En solid indføring i hjemmeundervisning for dyslektikere. Jeg ved dog ikke, hvor mange forældre, der vil kunne påtage sig en lignende opgave. Omvendt rummer bogen også tips til forældre, hvis børn fortsat går i folkeskolen, og som sådan når den bredere ud end ved første øjekast.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: